Gemeente Rhenen - Ontwerpbestemmingsplan “Rhenen, Vogelenzang, Aanpassing oeverwoningen”
Logo Rhenen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Rhenen, Vogelenzang, Aanpassing oeverwoningen” in het kader van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) als ontwerp ter inzage wordt gelegd.
Inhoud
Het geldende bestemmingsplan (“Rhenen, Vogelenzang”) schrijft voor de oeverwoningen aan de westzijde van de bestaande waterplas minimale afstanden voor ten opzichte van de zijdelingse perceelsgrenzen. Bij de uitwerking is echter gebleken dat deze regeling de ontwerpvrijheid te veel beperkt, zonder dat hiervoor een stedenbouwkundige noodzaak bestaat. Door middel van deze bestemmingsplanherziening wordt dus nu een ander ontwerp van de woningen mogelijk gemaakt.
Inzien
Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 27 november 2014 tot en met woensdag 7 januari 2015 voor een ieder ter inzage.
  • Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.BPVogelenzangoever-on01;
  • het bestemmingsplan is in PDF-bestanden in te zien via onze website www.rhenen.nl ( Actueel > Ter inzage);
  • een analoge (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan is ook in te zien in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen.
  • Op afspraak : maandag t/m vrijdag 13.00 – 16.00 uur; maandagavond 18.00 – 20.00 uur
  • Zonder afspraak: maandag t/m vrijdag 9.00 – 11.00 uur; woensdagavond 18.00 – 20.00 uur
  • Meer info op de website via www.rhenen.nl
Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Hugo Bartelink, telefoonnummer 140317 of e-mail hugo.bartelink@rhenen.nl.
Zienswijze n
Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) omtrent het ontwerpbestemmingsplan aan het college kenbaar maken (postbus 201, 3910 AE RHENEN). Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact op worden genomen met Hugo Bartelink van het team Economie & Ruimte, telefoonnummer 140317.
Naar boven