Vastgesteld uitwerkingsplan Noorderhaven veld 6 parkeergarage, Zutphen
Logo Zutphen
Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat zij op 11 november 2014 het uitwerkingsplan‘Noorderhaven, veld 6 parkeergarage’ongewijzigd hebben vastgesteld.
Begrenzing plangebied
Veld 6 ligt in het plangebied Noorderhaven en ligt tussen het spoor Deventer- Arnhem, de Coenensparkstraat, de Havenstraat en de uitgang aan de achterzijde van station Zutphen.
Inzien
Vanaf donderdag 27 november 2014 tot en met 7 januari 2015 ligt het vastgestelde uitwerkingsplan voor een ieder ter inzage.
Het vastgestelde uitwerkingsplan kunt u inzien bij Het Loket, in het Stadhuis van de gemeente Zutphen, ‘s Gravenhof 2 in Zutphen en op de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl Kies op de website achtereenvolgens ‘Inwoners’, actueel en dan ‘Plannen ter inzage’.
Het uitwerkingsplan is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl U kunt hiervoor onderstaande hyperlink gebruiken.
De bestanden van het uitwerkingsplan kunt u ook via elektronische weg verkrijgen. U kunt hiervoor onderstaande hyperlink gebruiken:
Beroep
Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende:
  • -
    die tijdig zienswijzen naar voren heeft gebracht;
  • -
    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.
Termijn indiening beroep
Beroep kan tot en met 7 januari 2015 worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak kunt u, tegelijkertijd, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Inwerkingtreding besluit
Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Zutphen, 26 november 2014
Burgemeester en wethouders van Zutphen
Naar boven