Logo Papendrecht
Ontwerpbestemmingsplan Aansluiting A15/N3, Papendrecht

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 27 november 2014 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Aansluiting A15/N3 voor een ieder ter inzage ligt.

Het plangebied is gelegen op het grensgebied tussen gemeente Papendrecht en gemeente Molenwaard, daar waar de A15 en N3 elkaar kruisen. Het bestemmingsplan heeft tot doel een aanpassing van de aansluiting mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt van donderdag 27 november 2014 tot en met woensdag 7 januari 2015 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Markt 22.

De stukken kunt u inzien tijdens openingstijden op werkdagen op de leestafel of op afspraak (telefoonnummer 14078). De stukken zijn ook beschikbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.papendrecht.nl.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. De zienswijzen kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Papendrecht, postbus 11, 3350 AA Papendrecht. Voor het indienen van een mondelinge reactie kan een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, taakveld Ruimtelijke ordening (14078). Bij voorkeur uiterlijk één week voor afloop van de ter inzage termijn.

Naar boven