Logo Rucphen
Ontwerpwijzigingsplan Klein Zundertseweg 12 te Sprundel, Rucphen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen maken bekend dat zij voornemens zijn om, met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3, lid 6, sub 1 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Rucphen 2012’, medewerking te verlenen aan het wijzigen van het bestemmingsplan voor het vergroten van het bouwvlak en het aanleggen van een differentiatievlak ten einde het oprichten van teeltondersteunende kassen en het uitbreiden van containervelden ten behoeve van de aldaar gevestigde boomkwekerij mogelijk te maken.

Deze wijziging houdt in dat het perceel Klein Zundertseweg 12 te Sprundel, kadastraal bekend gemeente Rucphen, sectie T, nummer 1552, met de bestemming ‘Agrarisch’, een aangepast bouwvlak en een differentiatievlak op de verbeelding krijgt.

Het ontwerpwijzigingsplan Klein Zundertseweg 12 te Sprundel, de ruimtelijke onderbouwing inclusief het plan voor de landschappelijke kwaliteitsverbetering en het bijbehorend concept besluit ligt met ingang van 6 februari 2014 gedurende 6 weken ter inzage (tot en met 19 maart 2014) aan de balie in het gemeentehuis. Het plan is eveneens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Binnen termijn van ter inzage legging kunnen belanghebbenden een zienswijze schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Gelieve duidelijk te vermelden in de brief dat het een zienswijze betreft op het ontwerpwijzigingsplan Klein Zundertseweg 12 te Sprundel. Het indienen van een mondelinge zienswijze is uitsluitend mogelijk na het maken van een afspraak met mevrouw Vervaart van de afdeling Ruimte en Openbare Werken, telefoonnummer 0165-349500.

Naar boven