Logo Súdwest Fryslân
Ontwerpbestemmingsplan IJlst – Bezoekers- en doecentrum nabij Molen de Rat, Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een ontwerp van het bestemmingsplan IJlst – Bezoekers- en doecentrum nabij Molen de Rat hebben voorbereid.

Inhoud

Op verschillende plekken in Fryslân werken de gemeente en de provincie aan het aantrekkelijker maken van de watersportplaatsen voor inwoners en toeristen. Dat is goed voor de watersport, de economie en de natuur.

In het kader van de Friese Merenprojecten is voor IJlst een aantal plannen voorgesteld.

Eén daarvan is het oprichten van een nieuw bezoekers-/doecentrum, op het perceel naast Molen de Rat.

Ter inzage

Het ontwerp van dit bestemmingsplan ligt met ingang 28 november 2014 t/m 8 januari 2015 voor een ieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Het ontwerp is tevens te bekijken op onze website: www.gemeentesudwestfryslan.nl/ inwoners/bouwen, verbouwen/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/ontwerp en op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is:

NL.IMRO.1900.2015oostBPbezijlst-ontw

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Uw reactie kunt u richten aan de gemeenteraad van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek.

Indien gewenst kunt u een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke afspraak te maken uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzagetermijn. U kunt hiervoor contact opnemen met mevrouw E.L. Dekkinga van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken, via het algemeen telefoonnummer 0515-489000.

Naar boven