Logo Texel
Kennisgeving ingevolge artikel 1.3.1 Bro voorbereiding bestemmingsplan Oost, Texel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken, overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het volgende gebied:

Oost:

Het plangebied wordt globaal begrensd door Loswal, Oost en Vierhuizen.

Op grond van artikel 1.3.1 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden om zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen.

Het is wel mogelijk een inspraakreactie in te dienen op het voorontwerp bestemmingsplan.

Inzage

Het voorontwerp bestemmingsplan Oost met IMRO nummer NL.IMRO.0448.OST2014BP0001-vo01 en de daarbij behorende stukken liggen van maandag 1 december 2014 tot en met maandag 12 januari 2015 ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis. De Publieksbalie is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 12.30 uur.

De genoemde stukken zijn digitaal beschikbaar via http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0448.OST2014BP0001-vo01 en via de website van de gemeente Texel www.texel.nl/actueel/bekendmakingen.

Schriftelijke inspraakreactie

Een ieder kan tijdens de termijn van ter inzage legging een schriftelijke inspraakreactie over het voorontwerp bestemmingsplan Oost naar voren brengen bij het college van burgemeester en Wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE te Den Burg ter attentie van team Beleid. U kunt gebruik maken van het formulier voor de inspraakreactie, dat u kunt downloaden van de website van de gemeente Texel www.texel.nl/actueel/projecten/nieuw bestemmingsplan Oost.

Den Burg,

burgermeester en wethouders van Texel F.C. Giskes, de burgemeester

R.P. van Menen, secretaris

Naar boven