Ontwerp-Omgevingsvergunning“Erica, Tuinderslaan 3”
Logo Emmen
Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om medewerking te verlenen aan een aanvraag om een omgevingsvergunning voor units ten behoeve van huisvesting van arbeidsmigranten met adres Tuinderslaan 3 te Erica.
De aanvraag is geregistreerd onder zaak-53443-2014 en heeft als planidentificatienummer NL.IMRO.0114.Zaak53443-V501.
De aanvraag heeft betrekking op de onderdelen bouw en strijdigheid met het bestemmingsplan en handelen in strijd met het bestemmingsplan. De aanvraag voorziet in 19 units ten behoeve van huisvesting van arbeidsmigranten voor de duur van 5 jaar.
Tegen het voornemen om medewerking te verlenen met een omgevingsvergunning kan een ieder gedurende een termijn van zes weken, conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.emmen.nl/zienswijze.
Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken liggen vanaf 26 november 2014 gedurende een termijn van zes weken ter inzage tijdens kantooruren op afspraak bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen.
Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl
(“Erica, Tuinderslaan 3” met planid NL.IMRO.0114.Zaak53443-V501).
Nadere informatie
Voor nadere informatie of het voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591.
Emmen, 18 november 2014
burgemeester en wethouders van Emmen,
de secretaris, A.J. Mewe
de burgemeester C. Bijl
Naar boven