Zelhem, Bielemansdijk ong., realiseren woonperceel
Logo Bronckhorst
Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied; Bielemansdijk ong. Zelhem’ en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 27 november 2014 t/m 7 januari 2015 voor een ieder ter inzage.
 
Het plan heeft betrekking op het nieuw te realiseren woonperceel, bestemd voor één woning ter vervanging van de landgoedregeling en de bestemming voor het eerder beoogde woongebouw met 3 wooneenheden.
 
U kunt het plan op de volgende manieren inzien:
  • 1.
    digitaal via http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via http://ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl (werkt alleen als u over een gml-viewer beschikt).
  • 2.
    op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50.
 
U kunt het plan en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl/actueel/bekendmakingen.
 
Zienswijze indienen?
Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad.
 
Naar boven