Wijzigingsplan Haatlanderdijk 6D
Logo Kampen
Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat zij op 25 november 2014 het wijzigingsplan ‘Bedrijventerrein Haatland, 3e wijziging Haatlanderdijk 6D‘ met de codering NL.IMRO.0166.00991167-VB01 ongewijzigd hebben vastgesteld.
 
Dit wijzigingsplan maakt het gebruik van het perceel Haatlanderdijk 6D te Kampen ten behoeve van detailhandel in laminaatvloeren mogelijk.
 
Het besluit met bijbehorend bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 27 november 2014 gedurende zes weken ter inzage in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen. Ook kunt u het plan inzien op www.kampen.nl/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl.
 
Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden tegen dit vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeente Kampen hebben ingebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.
 
Naar boven