Logo Vught
Vaststelling wijzigingsplan ‘Kruissteeg ong.’, Cromvoirt

Het college van burgemeester en wethouders van Vught heeft op 4 november 2014 het wijzigingsplan ‘Kruissteeg ong.' ongewijzigd vastgesteld.

Wat maakt dit wijzigingsplan mogelijk?

Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de start van de inrichting van het HOWABO-gebied. De Kruissteeg grenst aan dit gebied. Aangezien de weg een beperkte functie heeft en aansluit aan het HOWABO en Natura 2000-gebied, is het wijzigen van de verkeersbestemming naar natuur een logische stap. Om die reden is de wijzigingsprocedure gestart. Het plangebied valt binnen het bestemmingsplan ‘HOWABO’. Dit bestemmingsplan bevat een wijzigingsbevoegdheid die deze wijziging mogelijk maakt.

Hoe kunt u het wijzigingsplan inzien?

Het wijzigingsplan ligt ter inzage van donderdag 27 november 2014 tot en met woensdag 7 januari 2015. U kunt in deze periode de stukken op werkdagen van 9:00 tot 12:30 uur inzien bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught. Het plan is ook te zien via www.vught.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u reageren op het plan?

Tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders kan een belanghebbende beroep instellen tot en met 7 januari 2015. Een beroepschrift dient u in bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20 019, 2500 EA 's-Gravenhage. In het beroepschrift staan in ieder geval:

uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, de redenen van het beroep en uw handtekening.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op 8 januari 2015. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, blijft het besluit geldig totdat de Raad van State over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt of wilt u die beslissing over uw beroep niet afwachten. Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening of schorsing. U moet dan wel een beroepschrift hebben ingediend.

Naar boven