Logo Hilvarenbeek
Bestemmingsplan ‘Van Merodelaan 4 en 4a’ vastgesteld, Hilvarenbeek

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 13 november 2014 het bestemmingsplan “Van Merodelaan 4 en 4a” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken kunnen met ingang van vrijdag 28 november 2014 gedurende zes weken door eenieder ingezien en/of digitaal geraadpleegd worden bij de Centrale Balie van het gemeentehuis. Tevens zijn de stukken te raadplegen via de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl). Het bestemmingsplan is daarnaast digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.NL.IMRO.0798.VanMerodelaan4en4a-VG01

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag kan tijdens de termijn van inzage beroep worden ingesteld.

De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat voor belanghebbenden:

  • die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

Binnen de beroepstermijn kunnen zij die beroep hebben ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling.

Hilvarenbeek, 27 november 2014

Burgemeester en wethouders voornoemd, R.F.I. Palmen, burgemeester

F.M. Jansen, locosecretaris

Naar boven