Logo Zevenaar
Ontwerp bestemmingsplan Zuiderlaan 23, Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Zuiderlaan 23’ als ontwerp ter inzage legt. Met dit plan wordt beoogd om het bestaande bedrijfsverzamelpand te voorzien van een correcte bestemming en om op het daarachter gelegen weiland twee woningen te realiseren.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken ligt van 21 november 2014 tot 3 januari 2015 ter inzage bij het Loket Vergunningen van de Publieksbalie in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien.

De documenten zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke site: http://0299.roview.net/ en via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN: NL.IMRO.0299.BP03ZUIDERLAAN23-O101. De bronbestanden zijn raadpleegbaar via http://ro-online.robeheer.nl/0299/manifest.html.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw J. van der Leij, tel (0316) 595 111.

Naar boven