Logo Gulpen-Wittem
Voorontwerp bestemmingsplan Klapstraat 2 te Wijlre, Gulpen-Wittem

INSPRAAK RUIMTELIJKE PLANNEN

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken ter voldoening aan de gemeentelijke inspraakverordening alsmede artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een voorontwerp-bestemmingsplan voor het correct planologisch-juridisch regelen voor de momenteel ter plekke aanwezige horeca-activiteiten aan de Klapstraat 2 te Wijlre.

Het voor-ontwerp betreft het creëren van een correcte planologische-juridische regeling voor de momenteel ter plekke gebezigde horeca-activiteiten.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend gemeente Wijlre, sectie G nummer 185, 186 en 205.

Het voorontwerp-bestemmingsplan ligt vanaf 27 november 2014 t/m 7 januari 2015 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis te Gulpen. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. Op andere dan de genoemde tijden kan inzage plaatsvinden op afspraak. Het voorontwerp-bestemmingsplan kan vanaf 27 november ook geraadpleegd worden via de gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen ingezetenen en in de gemeente een belang hebbende natuurlijke en rechtspersonen hun opmerkingen ten aanzien van het voorontwerp bestemmingsplan schriftelijk naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem, postbus 56, 6270 AB Gulpen.

De ingekomen reacties zullen gelijktijdig worden verwerkt met de reacties die in het kader van het wettelijk voorgeschreven vooroverleg zullen worden ingediend. Na beoordeling en eventuele verwerking van de reacties wordt een ontwerpbestemmingsplan voor de legalisering aan de Klapstraat 2 te Wijlre opgesteld dat opnieuw ter inzage wordt gelegd. Voor eenieder bestaat dan de mogelijkheid om een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar te maken.

26 november 2014

Naar boven