Gemeente Rhenen - RECTIFICATIE - Verleende omgevingsvergunning vestiging hondenschool bedrijventerrein Remmerden.
Logo Rhenen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3ᵒ Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend ten behoeve van de vestiging van hondenschool ‘Canis Cunerae’ op het perceel gelegen naast Remmerden 132 op het bedrijventerrein Remmerden in Rhenen.
Inzien
De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 20 november 2014 gedurende zes weken ter inzage aan de Rhenense Publieksbalie op het gemeentehuis van Rhenen aan de Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. De stukken zijn in te zien:
Op afspraak : maandag t/m vrijdag 13.00 – 16.00 uur; maandagavond 18.00 – 20.00 uur
Zonder afspraak: maandag t/m vrijdag 9.00 – 11.00 uur; woensdagavond 18.00 – 20.00 uur
Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Marriëlle Cornelisse, telefoonnummer 0317 681 681 of e-mail marrielle.cornelisse@rhenen.nl.
Het besluit, de ruimtelijke onderbouwing voor het afwijken van het bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken kunnen digitaal worden ingezien op ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.0340.OVCanisCunerae-va01 en via de website van de gemeente Rhenen, www.rhenen.nl (> Actueel > Ter inzage).
Beroep
Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten eerder geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren te hebben gebracht kunnen beroep instellen.
Het instellen van beroep kan van vrijdag 21 november 2014 tot en met donderdag 1 januari 2015. Op grond van artikel 1 van de Algemene termijnenwet wordt deze termijn met één dag verlengd, tot en met vrijdag 2 januari 2015. Het beroepschrift dient te worden gestuurd naar de Rechtbank Midden Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA in Utrecht, moet worden ondertekend en bevat ten minste:
  • -
    de naam en adres van de indiener;
  • -
    de dagtekening;
  • -
    een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;
  • -
    de gronden van het beroep.
Verzoek om voorlopige voorziening en inwerkingtreding besluit
Voor belanghebbende is het ook mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening te doen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden Nederland, afdeling bestuursrecht o.v.v. voorlopige voorzieningen. Indien geen verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, treedt het besluit één dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Aan het instellen van beroep en/of het vragen om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.
Naar boven