Logo Blaricum
Ontwerpbestemmingsplan Villagebieden 2013 – herziening Melkweg, Blaricum

Burgemeester en wethouders van Blaricum maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt voor zienswijzen.

Het plangebied wordt gevormd door de volgende drie percelen, gelegen aan de Melkweg 6, Vliegweg 9a en Vliegweg 11. Het bestemmingsplan voorziet in het samenvoegen van drie percelen tot twee en het realiseren van twee woningen in plaats van drie. Het huidige bestemmingsplan voorziet hier niet in. Voor het overige wordt voldaan aan de regels van het bestemmingsplan Villagebieden 2013.

Periode van terinzagelegging

Het bestemmingsplan ligt vanaf 25 november gedurende zes weken (tot en met 5 januari 2015) ter inzage in het kantoor van de BEL Combinatie, bij het loket Bouwen en Wonen, Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via www.blaricum.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan heeft als kenmerk: NL.IMRO.0376.HzVgebiedenMweg-On01

Indienen van zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder tegen het ontwerpbestemmingsplan schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken bij de gemeenteraad van Blaricum. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u binnen de termijn van terinzagelegging een afspraak maken met mevrouw W. Verbeek via telefoonnummer 14 035. Het is niet mogelijk telefonisch of per e-mail uw zienswijze in te dienen. Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpwerpbestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Blaricum, t.a.v. mevrouw W. Verbeek, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes.

Naar boven