Logo Hilvarenbeek
Vaststelling bestemmingsplan perceel Veldhoven 15, Hilvarenbeek

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 13 november 2014 het volgende bestemmingsplan ongewijzigd heeft vastgesteld:

“Veldhoven 15” (het bestemmingsplan ziet toe op de ontwikkeling van een productiegerichte paardenhouderij op het perceel Veldhoven 15 te Hilvarenbeek).

Het ongewijzigde bestemmingsplan ligt van 28 november 2014 tot 9 januari 2015 (6 weken) ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Vrijthof 10 te Hilvarenbeek.

U kunt het ongewijzigde bestemmingsplan ook raadplegen via de website van de gemeente Hilvarenbeek (www.hilvarenbeek.nl) of direct via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0798.BPVeldhoven15-VG01

Beroep instellen

Tijdens deze periode kan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden. Een beroepschrift kan worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

De mogelijkheid om beroep in te stellen bestaat voor:

  • degenen die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • iedereen die bezwaar heeft tegen de aangebrachte wijzigingen;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen over het ontwerp bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht.

Hilvarenbeek, donderdag 27 november 2014

Burgemeester en wethouders voornoemd, R.F.I. Palmen, burgemeester,

F.M. Jansen, locosecretaris.

Naar boven