Logo Delft
Vastgesteld bestemmingsplan Voorhof, Delft

De gemeenteraad van Delft heeft in zijn vergadering van 6 november 2014 het bestemmingsplan Voorhof (gewijzigd) vastgesteld. In het besluit tot vaststelling is aangegeven op welke onderdelen het bestemmingsplan is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Het plangebied bestaat uit de wijk Voorhof en het gebied Station Zuid en heeft de volgende grenzen:

  • aan de noordzijde: de Martinus Nijhofflaan, Roland Holstlaan, Delflandplein, Westlandseweg, Industriestraat en Jupiterstraat;

  • aan de westzijde: de Papsouwselaan, Delflandplein, Provincialeweg en Forensenweg;

  • aan de oostzijde: de Papsouwselaan, Industriestraat, Röntgenweg en het spoor;

  • aan de zuidzijde: de Kruithuisweg en Motorenweg.

Het bestemmingsplan inzien

Vanaf 20 november 2014 kunt u het vastgestelde bestemmingsplan en het bijbehorende raadsbesluit bekijken.

In beroep gaan

Bent u belanghebbende bij dit bestemmingsplan en hebt u eerder al een zienswijze ingediend? Of kunt u aantonen dat u niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen? Dan kunt u van 21 november 2014 tot en met 2 januari 2015 beroep instellen tegen het besluit van de gemeente om het bestemmingsplan vast te stellen. Stuur hiervoor een brief met uw beroepschrift naar:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

U kunt ook in beroep gaan tegen delen van het bestemmingsplan die zijn gewijzigd bij de vaststelling. Op welke punten het bestemmingsplan is gewijzigd vindt u in het raadsbesluit. Als u een beroepschrift hebt ingediend, kunt u bovendien vragen om een voorlopige voorziening. Hiervoor stuurt u een brief aan de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het bestemmingsplan of de procedure? Kijk dan op www.delft.nl/bestemmingsplannen of neem contact op met het Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14015.

Naar boven