Logo Putten
Vastgesteld bestemmingsplan ‘hoek Leembruggerweg/Vikarienweg’, Putten

De gemeenteraad heeft op 6 november 2014 het bestemmingsplan "hoek Leembruggerweg/Vikarienweg" vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan behelst de toevoeging van 1 woning middels gebruikmaking van het functieveranderingbeleid.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu (kamer V-5). U kunt het plan inzien van 25 november 2014 tot 6 januari 2015 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur. Op afspraak (telefoonnummer (0341) 359 732) kunt u de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond inzien bij de receptie van het gemeentehuis tot 19.00 uur. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer.

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.putten.nl en de site www.ruimteliikeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0273.BPLeembrugVikarien-VA01.

Van 26 november 2014 tot 7 januari 2015 kunnen belanghebbenden tegen het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Er kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende:

  • 1. die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, of

  • 2. aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Voor zover de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen heeft aangebracht in het bestemmingsplan kan iedere belanghebbende hiertegen binnen de beroepstermijn eveneens beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij bin-nen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffiecht geheven.

Het is ook mogelijk om digitaal beroep in te stellen bij de Raad van State en/of een voorlopige voorziening te vragen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven