Logo Veendam
Ontwerpbestemmingsplan Sterrenboschlaan (tussen 13 en 26) Wildervank, Veendam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Veendam maken bekend dat met ingang van 19 november 2014 het ontwerpbestemmingsplan Sterrenboschlaan (tussen 13 en 26) Wildervank ter inzage ligt.

Planinhoud

Een groot deel van de woningen aan de noord- en zuidzijde van de Sterrenboschlaan in Wildervank is al gebouwd. Alleen ter plaatse van de twee middelste percelen zijn nog geen woningen gerealiseerd. Een omissie aangaande de rooilijn belemmert een ontwikkeling van deze percelen. Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk dat de rooilijn op de oorspronkelijk gedachte plek ter plaatse de bouwmogelijkheden vergroot.

Plan inzien

Met ingang van 19 november 2014 ligt het ontwerpbestemmingsplan “Sterrenboschlaan (tussen 13 en 26) Wildervank” gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage in het gemeentehuis. De stukken zijn ook te raadplegen via www.veendam.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren?

Wilt u reageren? U kunt tot 30 december 2014 een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad, Postbus 20.004, 9640 PA Veendam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u tijdig een afspraak te maken voor overleg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente.

Naar boven