Bekendmaking gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Symfonia fase 2
Logo Krimpen aan den IJssel
Burgemeester en wethouders maken -op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend- dat de gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel in zijn vergadering van 13 november 2014 het bestemmingsplan ‘Symfonia fase 2’, gewijzigd heeft vastgesteld.
 
Het bestemmingsplan
Het bestemmingsplan voorziet in de nieuwbouw van 13 woningen aan de Ouverturelaan. Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om fase 2 van het woningbouwproject Symfonia in een aangepaste vorm te realiseren met gewijzigde woningtypen.
Het plangebied van dit bestemmingsplan betreft de nog niet bebouwde percelen tussen de Ouverturelaan en de woningen in het project Symfonia aan de Graafkade.
 
Gewijzigde vaststelling
Naar aanleiding van zienswijzen en de ambtshalve aanpassingen is het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld. Meer informatie hierover is te vinden in het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan, de Nota van Zienswijzen (onderdeel van de toelichting behorende bij het bestemmingsplan) en de Nota van Aanpassingen.
 
Tervisielegging
Het raadsbesluit, het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 20 november 2014 tot en met woensdag 31 december 2014 (zes weken) ter inzage bij het Publiekscentrum in het raadhuis, Olympiade 3, in Krimpen aan den IJssel.
Het bestemmingsplan kan ook worden ingezien op: www.ruimtelijkeplannen.nl.  Op deze website kan het tabblad ‘Bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het bestemmingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de locatie, de naam van het bestemmingsplan of de IMRO codering: NL.IMRO.0542.BPLZSymfonia2-va01. en via www.krimpenaandenijssel.nl op de homepage onder Wonen en Leefomgeving /Nieuwbouwprojecten/ vastgesteld bestemmingsplan Symfonia fase 2.
 
Beroep
Tegen de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de termijn van ter inzage legging beroep bij de Raad van State worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kunnen de volgende personen gebruikmaken: - een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht; - een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen; - een belanghebbende voor zover het beroep wordt ingesteld tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht (zoals aangegeven in de Nota van Aanpassingen). Het beroepschrift stuurt u naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.   Ingevolge artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Binnen deze termijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het besluit niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.
Vragen
Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Henry Dijk van de afdeling Ruimte. Hij is telefonisch te bereiken onder 14 0180 en per e-mail: henrydijk@krimpenaandenijssel.nl.
 

Naar boven