Ontwerp bestemmingsplan “Geluidverkaveling bedrijventerrein InnoFase”
Logo Duiven
Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat ter inzage ligt:
Het ontwerp bestemmingsplan “Geluidverkaveling bedrijventerrein InnoFase”.
Het bestemmingsplan “Geluidverkaveling bedrijventerrein InnoFase” heeft samen met het zonebeheerplan “Bedrijventerrein InnoFase, Duiven” tot doel de geluidzone uit het op 27 mei 2013 vastgestelde bestemmingsplan “Geluidszone bedrijventerrein InnoFase, Duiven” te beheren, zodat de akoestische uitstoot van bedrijven cumulatief getoetst kan blijven worden.
Inzien
Het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerp zonebeheerplan liggen met ingang van
20 november 2014 tot en met 31 december 2015 voor iedereen ter inzage bij het Loket Omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt via onze website www.duiven.nl een afspraak maken. Ook kunt u hiervoor bellen met (0316) 27 91 11. Daarnaast is het plan te lezen op de gemeentelijke website http://0226.roview.net.
Zienswijze
Gedurende de genoemde periode kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen gericht aan de gemeenteraad van Duiven, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.
Vervolg
In eerste kwartaal van 2015 neemt de gemeenteraad een besluit over het al dan niet (gewijzigd) vaststellen van het bestemmingsplan.
Meer informatie
Voor vragen over deze publicatie en/of inzage in de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer S. Geertsen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0316) 27 93 84.
Naar boven