Logo Wijdemeren
Wijziging bestemmingsplan Buitengebied Nederhorst den Berg/perceel Eilandseweg 7, Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij het bestemmingsplan Buitengebied Nederhorst den Berg overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en voor zover betrekking hebbend op het perceel Eilandseweg 7, hebben gewijzigd. De bestemming agrarisch met waarden is gewijzigd in agrarisch ten behoeve van het uitbreiden van het agrarisch bouwvlak.

Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 20 november 2014 gedurende 6 weken ter inzage tijdens de openingstijden (08.30-12.30 uur) bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Rading 1 te Loosdrecht. Het plan kan eveneens worden ingezien op de website van de gemeente www.wijdemeren.nl/terinzage.

Gedurende bovengenoemde termijn van tervisielegging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit tot wijziging. Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift/het verzoek om voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Tussen de eigenaar en de gemeente is een anterieure overeenkomst gesloten met betrekking tot de aanleg, het onderhoud en de instandhouding van een beplantingsstrook evenwijdig aan de uitbreiding van het agrarisch bouwvlak.

Naar boven