Logo Waddinxveen
Vaststelling gecoördineerde besluiten ‘Tweede Bloksweg nabij 70, A12 Noord’, Waddinxveen

De gemeenteraad heeft op 12 november 2014 het Bestemmingsplan ‘Tweede Bloksweg nabij 70 ongewijzigd vastgesteld. Het plangebied van bestemmingsplan ‘Tweede Bloksweg nabij 70’ beslaat het gebied dat gelegen is in de oksel van de A12 en de Tweede Bloksweg/Beijerincklaan. Door middel van dit bestemmingsplan ontstaat de mogelijkheid een bedrijfspand op te richten voor bedrijvigheid in milieucategorie 4.1.

Vaststellingsbesluiten

Op 2 oktober 2013 heeft de gemeenteraad besloten de coördinatieregeling als bedoeld in artikel 3.30 lid 1 onder b van de Wet ruimtelijke ordening in het kader van het bestemmingsplan ‘Tweede Bloksweg nabij 70’ toe te passen. Dit besluit houdt in dat tegelijk met de voorbereiding en bekendmaking van het bestemmingsplan het daarmee samenhangende besluiten op de aanvraag omgevingsvergunning, zowel in tijd als procedureel gelijk op gaan lopen. Dit betekent dat gelijk met de vaststelling van het bestemmingsplan, de bijbehorende omgevingsvergunning is verleend. De volgende stukken liggen dan ook mede ter inzage:

  • 1. Het op 12 november 2014 ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Tweede Bloksweg nabij 70, A12 Noord’ (NL.IMRO.0627.bp2blokswegnabij70-0401). Bevoegd gezag: de gemeenteraad van Waddinxveen;

  • 2. De op 20 november 2014 verleende omgevingsvergunning voor het oprichten van bedrijfsgebouw nabij de Tweede Bloksweg 70 in Waddinxveen. Bevoegd gezag: burgemeester en wethouders van Waddinxveen.

Terinzagelegging

Zowel het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, het bestemmingsplan zelf (inclusief de Nota zienswijzen) en de bijbehorende documenten, als ook de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 november 2014 gedurende zes weken (tot en met 31 december 2014) voor een ieder ter inzage bij de balie van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1, geopend op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur, op woensdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. De stukken zijn eveneens te raadplegen via de www.waddinxveen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer NL.IMRO.0627.bp2blokswegnabij70-0401).

Beroep

Op grond van artikel 8.3 van de Wet ruimtelijke ordening worden het vastgestelde bestemmingsplan en de omgevingsvergunning gezien als één besluit waartegen beroep kan worden ingesteld. Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning kenbaar hebben gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen tegen de bovengenoemde besluiten. Het beroepschrift dient in tweevoud gezonden te worden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Inwerking

Het bestemmingsplan en, de omgevingsvergunning treden na afloop van de vermelde beroepstermijn in werking. Als tijdens de beroepstermijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) is ingediend, treed het bestemmingsplan niet werking voordat op dat verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Ook voor het behandelen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Nadere informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Afdeling Ruimte op het telefoonnummer 14 0182.

Waddinxveen, 19 november 2014

Naar boven