Logo Westland
Bekendmaking ruimtelijk plan Chrysantenstraat te Naaldwijk, Westland

De gemeente Westland maakt bekend dat het volgende plan ter inzage ligt:

Naam: Chrysantenstraat te Naaldwijk

Soort plan: Bestemmingsplan

Status: 14 oktober 2014 gewijzigd vastgesteld

Publicatiedatum: 20 november 2014

Reactietermijn: vrijdag 21-11- 2014 t/m vrijdag 02-01-2015

Nummer: NL.IMRO.1783.pbp00000034-vast

Artikel: 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening en 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Omschrijving

De gemeente Westland wil aan de Chrysantenstraat te Naaldwijk woningbouw mogelijk maken, waar betaalbare woningen voor jongeren en starters gerealiseerd kunnen worden. Het plangebied ligt aan de Chrysantenstraat te Naaldwijk en staat kadastraal bekend als gemeente Naaldwijk, sectie D, perceelnummer 7818.

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het eerder ter inzage gelegde ontwerp. De wijzigingen staan aangegeven in de Staat van wijzigingen die onderdeel uitmaakt van het besluit.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.

Wilt u reageren op het plan?

U kunt schriftelijk beroep indienen binnen de reactietermijn bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag indien u als belanghebbende:

  • tijdig tegen het ontwerp plan een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen;

  • bedenkingen heeft tegen de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp.

Voorlopige voorziening

Indien u beroep heeft ingesteld kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Raad van State. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven