Vastgesteld wijzigingsplan De Clinckhoeff en beschikking hogere grenswaarde, Omgevingsdienst regio Utrecht

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat vanaf 20 november 2014 gedurende zes weken de volgende besluiten ter inzage liggen:

Het besluit van het college van burgemeester en wethouders d.d. 28 oktober 2014 tot het gewijzigd vaststellen van het wijzigingsplan De Clinckhoeff (identificatienummer: NL.IMRO.0353.201307Clinckhoeff-Va01).

 

Het wijzigingsplan is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan zijn opgenomen in hoofdstuk 5 van de Nota van Zienswijzen, welke onderdeel uitmaakt van het vaststellingsbesluit.

Het besluit van het college van burgemeester en wethouders d.d. 28 oktober 2014 tot het vaststellen van de hogere waarden beschikking De Clinckhoeff

Gedurende de genoemde termijn kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • Belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben ingediend;

  • Belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de wijzigingen die zijn aangebracht bij de vaststelling van het bestemmingsplan;

  • Diegenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht.

Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd. Het is niet mogelijk om per e-mail beroep in te stellen. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven