Logo Terneuzen
Wet Ruimtelijke Ordening Bailleulstraat 14, Sas van Gent, Terneuzen

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken volgens artikel 3.8, lid 4, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 6 november 2014 het bestemmingsplan Bailleulstraat 14 Sas van Gent (NL.IMRO.0715.BPSVG02-VG99) gewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud plan

Het bestemmingsplan Bailleulstraat 14 Sas van Gent omvat uitsluitend een nieuwe planologische regeling voor het betreffende adres. Deze voormalige kinderopvang heeft een woonbestemming gekregen waarbij tevens een atelier mogelijk wordt gemaakt. Dit bestemmingsplan komt in de plaats van het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Sas van Gent’.

Ter inzage

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken zijn van 20 november 2014 tot en met 31 december 2014 digitaal raadpleegbaar bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestiging Markt 1 in Axel. De openingstijden van de publieksbalies zijn van maandag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 16.30 uur en op afspraak.

Het vastgestelde bestemmingsplan Bailleulstraat 14 Sas van Gent is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via http://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wanneer u:

  • tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze tegen het ontwerpplan kenbaar heeft gemaakt;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen tijdens de ontwerpfase;

  • bezwaar heeft tegen de wijziging van het vastgestelde plan ten opzichte van het ontwerpplan.

De adressering van het beroepschrift is Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Tevens kunt u gedurende deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het door de raad vastgestelde bestemmingsplan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. De adressering van het verzoek om voorlopige voorziening is gelijk aan die van het beroepschrift.

Nadere inlichtingen zijn verkrijgbaar bij mevrouw J. Ocké van het team Ruimtelijke Beleidsplannen, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455 000).

Terneuzen, woensdag 19 november 2014

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, De secretaris, F.M.L. Lauret

De burgemeester, J.A.H. Lonink

Naar boven