Logo Maastricht
Ontwerpbestemmingsplan Sporthal Geusselt, Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Sporthal Geusselt met ingang van 24 november 2014 voor de duur van zes weken ter inzage ligt en dat er geen exploitatieplan zal worden vastgesteld.

Gebiedsomschrijving

Het plangebied grenst in het zuiden aan het Geusselt-stadion, ligt aan de Stadionweg en aan de Olympiaweg en grenst aan de Mc Donalds.

Inhoud

De beoogde herontwikkeling is gericht op de nieuwbouw van een nieuwe sporthal met bijbehorende voorzieningen.

Ter inzage legging en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van 24 november 2014 ligt genoemd ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken voor de duur van zes weken ter inzage. Dit betekent dat:

Schriftelijke zienswijzen

Binnen de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Tevens kunnen schriftelijke zienswijzen digitaal worden gestuurd naar post@maastricht.nl onder vermelding van 'Aan de Raad, zienswijze ontwerpbestemmingsplan Sporthal Geusselt voorzien van de naam, adres, dagtekening, handtekening en de motivering.

Mondelinge zienswijzen

U kunt ervoor kiezen om in plaats van een schriftelijk zienswijze een mondelinge zienswijze in te dienen. Wij bieden u hiervoor de gelegenheid op dinsdag 16 december 2014 van 9.00 uur tot 11.00 uur of op donderdag 18 december 2014 van 16.00 uur tot 18.00 uur. Als u van de gelegenheid tot het indienen van een mondelinge zienswijze gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u om uiterlijk 24 uur voor de dag van uw keuze contact op te nemen met dhr. E. Smeets, telefoonnummer 043-3504595 voor het maken van een afspraak binnen bovengenoemde dagen en tijdstippen. Het gesprek zal plaatsvinden in het gemeentekantoor, Mosae Forum 10.

Maastricht, 21 november 2014

Burgemeester en wethouders van Maastricht, De Secretaris, P.J. Buijtels

De burgemeester, O. Hoes

Naar boven