Logo Boxmeer
Ontwerpbestemmingsplan Nachtegaal 11 a, Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan:

‘Nachtegaal 11A’

Het ontwerpbestemmingsplan, dat voorziet in de bouw van een woning op het perceel gelegen tussen de woningen Grotestraat 3 in Sambeek en Nachtegaal 11 in Boxmeer, ligt met ingang van 19 november 2014 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.boxmeer.nl onder actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen.

Tevens wordt de Welstandsnota voor het betreffende gebied aangepast. De betreffende stukken liggen eveneens in het gemeentehuis ter inzage en zijn ook te raadplegen op www.boxmeer.nl.

Tot en met 30 december 2014 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, vragen of een toelichting op het ontwerp kunt u contact opnemen metde heer Th. Franssen.

Naar boven