Logo Bernisse
Zienswijzeprocedure ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Haasdijk 6 te Abbenbroek, Bernisse

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor de realisering van een woon-zorgvoorziening op het perceel Haasdijk 6 te Abbenbroek.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten: bouwen en afwijken van het bestemmingsplan "Kreken van Nibbeland te Zuidland ".

De ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 13 november 2014 voor een periode van zes weken ter inzage. Alle stukken zijn digitaal in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentebernisse.nl. Tevens liggen de stukken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis te Abbenbroek. Gedurende deze termijn kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen naar voren brengen. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0181 – 66 72 00. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Bernisse, Gemeenlandsedijk Noord 26, 3216 AG Abbenbroek.

Naar boven