Logo Ooststellingwerf
Vaststelling bestemmingsplan ‘Vaart Westzijde 14 te Donkerbroek’, Ooststellingwerf

Burgemeester en wethouders van Ooststellingwerf maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 21 oktober 2014 het bestemmingsplan ‘Vaart Westzijde te Donkerbroek’ ongewijzigd heeft vastgesteld. De aanleiding van dit bestemmingsplan was het verzoek van de provincie Fryslân voor het vaststellen van een (tijdelijke) bestemming als kantoor en informatieruimte voor het projectbureau N381, Vaart Westzijde 14 te Donkerbroek.

Inzagetermijn

Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en verdere bijlagen liggen met ingang vanaf donderdag 13 november 2014 t/m 24 december 2014 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde. De genoemde stukken zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.ooststellingwerf.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Gedurende de genoemde termijn kan tevens, indien door betrokkene een beroepschrift is ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Naar boven