Losser
Vaststelling bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening Tankenbergweg 3 te De Lutte en Bestemmingsplan Overdinkel 2014, Losser

Burgemeester en wethouders van Losser maken bekend, dat de gemeenteraad op 21 oktober 2014 het bestemmingsplan Buitengebied partiële herziening Tankenbergweg 3 te De Lutte en het bestemmingsplan Overdinkel 2014 heeft vastgesteld.

De vastgestelde bestemmingsplannen met bijbehorende stukken liggen met ingang van 12 november 2014 gedurende zes weken ter inzage.

Omschrijving plannen

Het bestemmingsplan Buitengebied partiele herziening Tankenbergweg 3 te De Lutte heeft betrekking op de afsplitsing van de dienstwoning van de horecabestemming Bentheimerstraat 9 in de bestemming “wonen”. Het bestemmingsplan Overdinkel 2014 betreft de actualisatie van het bestemmingsplan Overdinkel 2004 en de wijzigingen en afwijkingen die daarop zijn geweest.

Inzien bestemmingsplannen

De vastgestelde bestemmingsplannen kunnen tot en met 23 december 2014 tijdens de openingstijden worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis van Losser.

De plannen (verbeelding en regels) en de bijbehorende toelichting met bijlagen kunnen ook via www.losser.nl/bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl worden bekeken.

Beroep

Gedurende de inzagetermijn kan:

  • een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze over één van de ontwerpbestemmingsplannen bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen;

schriftelijk beroep instellen tegen het plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding

De besluiten tot tot vaststelling van de bestemmingsplannen treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treden de besluiten niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Losser, 11 november 2014

Naar boven