Logo Waalwijk
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Raadhuisstraat-Fazant’ te Sprang-Capelle, Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat de gemeenteraad op 18 september 2014 het bestemmingsplan “Raadhuisstraat-Fazant” heeft vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro). Daarbij heeft de gemeenteraad besloten op grond van artikel 6.12 Wro geen exploitatieplan vast te stellen, omdat het verhaal van de kosten van exploitatie anderszins is verzekerd.

Het ontwerpbestemmingsplan biedt de mogelijkheid om vier woningen te realiseren op de percelen kadastraal bekend gemeente Sprang, nummers 4228, 4229 en 4230, plaatselijk gelegen op de hoek van de Raadhuisstraat en de Fazant te Sprang-Capelle.

Het bestemmingsplan ligt tezamen met bijlagen en bijbehorend raadsbesluit met ingang van 14 november a.s. gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis van Waalwijk (Taxandriaweg 6). U kunt het bestemmingsplan ook bekijken via www.waalwijk.nl/ruimtelijkeplannen. De digitale verbeelding van het plan kunt u bekijken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, met IDN: NL.IMRO.0867.bpscraadhuisfazant-vas1.

Procedure

Met ingang van de dag na die dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, kan daartegen binnen zes weken beroep worden aangetekend door belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend, of die niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep (met name ook tegen welk onderdeel van het besluit het beroep zich richt). Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien sprake is van een spoedeisende zaak, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van genoemde afdeling.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van genoemd bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor nadere informatie over dit plan kunt u contact opnemen met de heer mr. M. de Vries van de afdeling Ruimtelijke & Sociale Ontwikkeling, via mdevries@waalwijk.nl of telefonisch via 0416 – 683 870.

Waalwijk, 13 november 2014

Het college van Waalwijk

Naar boven