Logo Landerd
Voorontwerpbestemmingsplan Buitengebied – Recreatieoord De Maashorst, Landerd

Burgemeester en wethouders van Landerd geven overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kennis van het voornemen dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de locatie Palmstraat 7 in Schaijk.

Plan

Het bestemmingsplan maakt de herinrichting en uitbreiding van recreatieoord De Maashorst aan de Palmstraat in Schaijk mogelijk. Het recreatieoord wenst een kwaliteitsslag op het perceel te realiseren, waarbij recreatiewoningen op ruimere kavels gerealiseerd kunnen worden, in een fraaie landschappelijke setting. Hiermee krijgt de belevingswaarde van het recreatiepark een positieve impuls en wordt ook een positieve bijdrage geleverd aan de beoogde poortfunctie van de entree van de Palmstraat naar natuurgebied De Maashorst. Daarnaast voorziet het plan in extra natuurontwikkeling, op gronden gelegen direct ten zuiden van het recreatieoord.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan “Buitengebied – Recreatieoord De Maashorst” en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 13 november 2014 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Landerd. Voor inzage kan een afspraak worden gemaakt met dhr. T. Reijnen van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0486-458111.

Daarnaast zijn alle documenten digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer NL.IMRO.1685.bpbgbDeMaashorst-VO01.

Reageren

Een ieder kan binnen de genoemde termijn schriftelijk dan wel mondeling een inspraakreactie over het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke reactie dient gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Landerd, Postbus 35, 5410 AA Zeeland.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0486-458111.

Het gemeentebestuur van Landerd.

Naar boven