Logo Lisse
Vastgesteld bestemmingsplan Akervoorderlaan 53a, Lisse

De gemeenteraad heeft op 30 oktober 2014 het bestemmingsplan Akervoorderlaan 53a, met de identificatie NL.IMRO.0553.lgakervoorderln53a-vax1 ongewijzigd vastgesteld.

Het plan

Het plan voorziet in:

  • het saneren van de aanwezige agrarische bedrijfscomplexen bestaande uit circa 19.000 m2 aan glasopstanden, circa 9.000 m2 aan bedrijfsgebouwen en circa 6.000 m2 aan erfverharding;

  • het wijzigen van de huidige agrarische bedrijfsbestemmingen van de locatie in deels een integrale woonbestemming en grotendeels de bestemming agrarisch-bollengrond;

  • het wijzigen van de bestemming van de ter plaatse aanwezige agrarische bedrijfswoning in een woonbestemming.

Ter inzage

Het ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen van 13 november tot en met 24 december 2014 ter inzage in onze gemeentewinkel. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl vinden onder identificatiecode NL.IMRO.0553.lgakervoorderln53a-vax1.

Beroepsprocedure

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het bestemmingsplan. Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan door belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit of door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest schriftelijk of mondeling zienswijzen in te brengen inzake het ontwerpbesluit. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 25 december 2014 tenzij beroep is ingesteld of een voorlopige voorziening is aangevraagd bij de Raad van State. Is binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dan treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Lisse, 12 november 2014

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven