Logo Alphen aan den Rijn
Bestemmingsplan Molenwetering 2013 onherroepelijk, Alphen aan den Rijn

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maakt bekend, dat het bestemmingsplan ‘Molenwetering 2013’, vastgesteld door de gemeenteraad op 28 november 2013, onherroepelijk is geworden met ingang van donderdag 23 januari 2014.

Bestemmingsplangebied

Het gebied van het bestemmingsplan is gelegen ter plaatse van bedrijventerrein Molenwetering. De grenzen van het gebied worden bepaald in het zuidoosten door de groenstrook langs de Molenvliet met het Weteringpad langs de woonwijk Kerk en Zanen welk pad zich uitstrekt van de spoorlijn nabij het centrum tot bijna aan de provinciale weg N11 en in het noorden door de spoorlijn Alphen-Leiden en in het westen door de Compierekade.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Tegen het bestemmingsplan is geen beroep ingediend. Het bestemmingsplan treedt daarom in werking op 23 januari 2014, de dag na de dag waarop de beroepstermijn is afgelopen. Aanvragen om omgevingsvergunning worden met ingang van 23 januari 2014 aan het nieuwe bestemmingsplan getoetst. Tegen de onherroepelijkheid van het nieuwe bestemmingsplan is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Waar kunt u het plan inzien?

Iedereen kan het bestemmingsplan Molenwetering 2013, met identificatienummer NL.IMRO.0484.B082molenwetering-0003 digitaal inzien op de gemeentelijke website www.alphenaandenrijn.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens kan iedereen het bestemmingsplan met bijbehorende stukken inzien bij de balie Wonen in het gemeentehuis.

5 februari 2014

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn,

Naar boven