Logo Sluis
Ontwerp tweede herziening bestemmingsplan Buitengebied Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp tweede herziening van het bestemmingsplan Buitengebied ter inzage wordt gelegd. Wijzigingen in het provinciaal beleid gaven aanleiding tot herziening van het bestemmingsplan Buitengebied.

Met betrekking tot het ontwerp van de tweede herziening van het bestemmingsplan Buitengebied Sluis wordt een inloopbijeenkomst gehouden:

op dinsdag 18 november 2014 – 19.00u – 21.00u

in de kantine van het gemeentehuis te Oostburg (onder Porthos Sluis, ingang achterzijde)

Het ontwerp bestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen en het ontwerp besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan liggen met ingang van 13 november 2014 gedurende zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC) Nieuwstraat 22 te Oostburg. Hier kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingplan is de digitale versie van het bestand leidend.

De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1714.2eherzbpbui14-ON01). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw C. Luteijn of mevrouw A. de Feijter van de afdeling Omgeving, Economie & Vastgoed, tel. 0117 – 457 000.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad over het ontwerp van de tweede herziening van het bestemmingsplan Buitengebied op de volgende wijze:

  • Schriftelijk: u kunt uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Sluis, Postbus 27, 4500 AA Oostburg.

  • Mondeling: u kunt hiervoor een afspraak maken met mevrouw C. Luteijn of mevrouw A. de Feijter van de afdeling Omgeving, Economie & vastgoed, tel. 0117 – 457 000.

Wij maken u er op attent dat het niet mogelijk is uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken.

Burgemeester en wethouders van Sluis brengen tevens ter kennis dat zij op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij het besluit tot vaststelling van het ontwerp tweede herziening van het bestemmingsplan Buitengebied Sluis de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd.

Oostburg, 12 november 2014

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS, A.M.M. Jetten burgemeester

J. Dijkstra, gemeentesecretaris

Naar boven