Logo West Maas en Waal
Ontwerpwijzigingsplan Buitengebied, Hogeweg ong. (tussen 4 en 6) Wamel, West Maas en Waal

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de realisatie van een vrijstaande woning aan de Hogeweg ong. (tussen 4 en 6) te Wamel in ruil voor de sloop van alle voormalige agrarische bedrijfsbebouwing aan de Wolderweg 2 te Maasbommel.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 13 november 2014 zes weken inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevr. W. van der Wielen van het team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. De raad stelt hen die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt, in de gelegenheid tot het geven van een mondelinge toelichting.

Het wijzigingsplan is in te zien via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0668.WIJWMLHogewegong-WIO1

Beneden-Leeuwen,

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal, De secretaris, P.G. Arissen

de burgemeester, Th.A.M. Steenkamp

Naar boven