Logo West Maas en Waal
Vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied, Trambaan 3 en Steenstraat 9, Boven-Leeuwen, West Maas en Waal

De gemeenteraad heeft op 30 oktober 2014 het bestemmingsplan Buitengebied, Trambaan 3 en Steenstraat 9, Boven-Leeuwen vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de realisatie van een zorggeschikte woning tussen Steenstraat 9 en 13 te Boven-Leeuwen, de sloop van de voormalige agrarische bedrijfsbebouwing behorende bij Steenstraat 9, het omzetten van het gebruik van het bijgebouw achter Trambaan 3 naar een vrijstaande woning en het omzetten van de huidige meergeneratie woning van de Trambaan 3 naar een woongebouw met twee wooneenheden.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 13 november 2014 zes weken inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis tijdens de openingstijden. Gedurende deze termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag wanneer u:

  • tijdig een zienswijze hebt ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpplan;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

Ook kan gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de genoemde Afdeling.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het bestemmingsplan is in te zien via http://www.westmaasenwaal.nl/Wonen-en-leven/Wonen-en-Leven/Buitengebied-Trambaan-3-en-Steenstraat-9-BovenLeeuwen.htm

Beneden-Leeuwen,

Burgemeester en Wethouders van West Maas en Waal De secretaris, P.G. Arissen

de burgemeester, Th.A.M. Steenkamp

Naar boven