Logo West Maas en Waal
Vastgesteld uitwerkingsplan Dreumel, Centrum Fase 3, West Maas en Waal

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 4 november 2014 uitwerkingsplan Dreumel, Centrum Fase 3 vastgesteld.

Dit uitwerkingsplan heeft betrekking op het perceel Rooijsestraat 48 te Dreumel en is bedoeld om een uitbreiding van het zalencomplex mogelijk te maken waardoor er een grotere zaal, een restaurant, buitenterras en extra parkeerplaatsen kunnen worden gerealiseerd. Voorliggend plan is een uitwerking van het moederplan “Dreumel, Centrum”.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 13 november 2014 zes weken inzien bij het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis tijdens de openingstijden. Gedurende deze termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag wanneer u:

  • tijdig een zienswijze hebt ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpplan;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

Het bestemmingsplan is in te zien via www.westmaasenwaal.nl onder Wonen en Leven.

Ook kan gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de genoemde Afdeling.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking, voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Beneden-Leeuwen, 12 november 2014

Burgemeester en Wethouders van West Maas en Waal De secretaris, P.G. Arissen

de burgemeester, Th.A.M. Steenkamp

Naar boven