Logo Dantumadiel
Vaststelling wijzigingsplan ‘Dr. Albert Plesmanloane 79 in Feanwalden’, Dantumadiel

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat gedurende een periode van zes weken vanaf 13 november tot en met 24 december 2014 bij het Klant Kontakt Sintrum in het gemeentehuis te Damwâld voor iedereen ter inzage ligt het:

  • vastgestelde wijzigingsplan “Dr. Albert Plesmanloane 79 in Feanwâlden”.

De inhoud van het wijzigingsplan (op grond van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening) betreft een aanpassing van het bouwblok overeenkomstig het voorheen geldende bestemmingsplan “Veenwouden – kom”. De aanpassing betreft een uitbreiding van het bouwblok van 5 bij 20 meter aan de westzijde van de woning.

Het wijzigingsplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.dantumadiel.eu (onder Inwoners, bouwen en wonen, plannen ter inzage) en www.ruimtelijkeplannen.nl (de directe link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1891.wpFWdralbertples79-0401

Het wijzigingsplan is voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Er zijn geen zienswijzen ontvangen op het ontwerpwijzigingsplan, daarom kan gedurende de beroepstermijn alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende die kan aantonen dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren te brengen.

Op grond van artikel 6:8 lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht vangt de beroepstermijn aan op de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd.

Het beroepschrift dient te worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan, indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dat vereist, een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak.

Het vaststellingsbesluit bij het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Damwâld, 12 november 2014

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel K.S. Heldoorn, burgemeester

B.T.T. Schat, secretaris

Naar boven