Logo Aalburg
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Herziening Hoofdstraat 92, Genderen en Dodesteeg 1, Wijk en Aalburg’, Aalburg

Bekend wordt gemaakt dat vanaf donderdag 13 november tot en met woensdag 24 december 2014 het volgende vastgestelde bestemmingsplan voor eenieder ter inzage ligt:

Bestemmingsplan ‘Herziening Hoofdstraat 92, Genderen en Dodesteeg 1, Wijk en Aalburg’ met plannummer NL.IMRO.0738.BP8003-VG01.

Het bestemmingsplan dient ertoe om de verplaatsing van een geitenhouderij op de locatie Hoofdstraat 92 te Genderen naar de locatie Dodesteeg 1 te Wijk en Aalburg mogelijk te maken. De gemeenteraad van Aalburg heeft op 28 oktober 2014 het bestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Sectorplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’

Voorliggend bestemmingsplan regelt alle enkelbestemmingen. De dubbelbestemmingen en de algemene gebiedsaanduidingen zijn opgenomen in het bestemmingsplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’.

Tervisielegging

Het vastgestelde bestemmingsplan met de bijbehorende bijlagen ligt met ingang van 13 november 2014 gedurende zes weken voor eenieder ter visie. Binnen de termijn van de tervisielegging kan tijdens openingstijden van het Aalburgloket kennis worden genomen van de stukken behorende bij het ontwerpbestemmingsplan. U kunt het Aalburgloket vinden aan de Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Het Aalburgloket is op werkdagen geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 08.30 uur tot 20.00 uur. Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Herziening Hoofdstraat 92, Genderen en Dodesteeg 1, Wijk en Aalburg’ is tevens digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Volgens artikel 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening kan met ingang van 13 november 2014 gedurende 6 weken beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:

  • iedereen die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het voorgaande ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Wijk en Aalburg, 12 november 2014

Naar boven