Logo Gennep
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Permanente bewoning Diekendaal’, Gennep

Het college van burgemeesters en wethouders van Gennep heeft op 4 november 2014 het wijzigingsplan “Permanente bewoning Diekendaal” vastgesteld.

Inzage

Het college van burgemeesters en wethouders heeft naar aanleiding van de ingediende zienswijzen bij de vaststelling geen wijzigingen aangebracht op de verbeelding en in de regels van het wijzigingsplan. Wel is er een zogenaamde ambtelijke wijziging op de verbeelding aangebracht, voor enkele woningen is de functieaanduiding wonen niet opgenomen vanwege het ontbreken van een getekende anterieure overeenkomst.

Het besluit van het college van burgemeesters en wethouders en het wijzigingsplan liggen met ingang van donderdag 13 november 2014 tot en met woensdag 24 december 2014 ter inzage. Het plan is te bekijken tijdens openingstijden bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Voor inzage van het plan buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141. Daarnaast is het wijzigingsplan raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • Digitaal (in de vorm van PDF-bestanden) op de gemeentelijke website www.gennep.nl onder het kopje ‘Ik wil meer weter over’ > bestemmingsplannen

De bronbestanden van het wijzigingsplan zijn digitaal beschikbaar op http://ro-online.robeheer.nl/0907/ Het identificatienummer van het wijzigingsplan is: NL.IMRO.0907.WZ14045DIEKHEI-VA01

Beroep

Met ingang van vrijdag 14 november 2014 tot en met donderdag 25 december 2014 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit van het college van burgemeesters en wethouders. Beroep kan worden ingesteld door:

  • Een belanghebbende die op tijd een zienswijze tegen het eerdere ontwerpwijzigingsplan heeft ingediend;

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan in te dienen.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening en inwerkingtreding

Een beroep heeft geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van 26 december 2014. Om dit te voorkomen kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Dit kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De voorzitter kan een voorlopige voorziening treffen wanneer sprake is van onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen.

Naar boven