Gemeente Oldenzaal - tijdelijke wegafsluiting - parkeerplaats Ganzenmarkt i.v.m de intocht van Sint Nicolaas
Logo Oldenzaal
 
WEGAFSLUITING
Het college van burgemeester en wethouders;
overwegende dat, in verband met de intocht van Sint Nicolaas, het in het belang van de veiligheid van het verkeer en het in stand houden van de weg en het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan, noodzakelijk is enige tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen voor de parkeerplaats op de Ganzenmarkt;
gelet op artikel 15, tweede lid en artikel 18, eerste lid onder d van de Wegenverkeerswet 1994 en het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens (RVV 1990);
b e s l u i t :
door het plaatsen van borden C1 volgens bijlage 1, Hoofdstuk C van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens (RVV 1990) de parkeerplaats op de Ganzenmarkt op zondag 16 november 2014 vanaf 08:30 uur tot en met 14:30 uur af te sluiten voor het verkeer.
Oldenzaal, 5 november 2014
Met vriendelijke groet,
namens het college van burgemeester en wethouders
 
Antonio Malloggi
teamleider civiel- en cultuurtechniek
 
Bezwaarmogelijkheid
Binnen zes weken, ingaand op de dag na de datum van verzending van het vorenstaande besluit, kunt u daartegen een bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan dat dit besluit heeft genomen.
Het bezwaarschrift wordt ondertekend en bevat ten minste:
de naam en het adres van de indiener;
de dagtekening;
een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;
de gronden van het bezwaar.
Voor inlichtingen over de procedure kunt u contact opnemen met de afdeling Stadswerken, bereikbaar op telefoonnummer (0541) 58 81 60.
N.B.:
Deze beschikking wordt gepubliceerd in de gemeentelijke informatiekolom (KOM) van het weekblad De Glimlach en in de Staatscourant van 11 november 2014.
Naar boven