Logo Stichtse Vecht
Ontwerpbestemmingsplan Landelijk Gebied Noord, Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Landelijk gebied Noord met bijbehorende stukken (waaronder de Nota inspraak en overleg) donderdag 13 november 2014 tot en met woensdag 24 december 2014 voor zienswijzen ter inzage ligt.

Inhoud

Het bestemmingsplan Landelijk Gebied Noord betreft een actualisering van de bestemmingsplannen die binnen het plangebied gelden (dit zijn de bestemmingsplannen Landelijk Gebied Loenen, Samenwoonschool Nigtevecht, Woonschepen, Mijnden, Spoorverdubbeling en deels Garsten Noord). Het plangebied betreft het noordelijk buitengebied van de gemeente Stichtse Vecht exclusief de dorpskernen Nigtevecht (met uitzondering van de samenwoonschool Nigtevecht), Vreeland, Loenersloot-Binnenweg-Kerklaan, Loenen aan de Vecht en Nieuwersluis die al van een actueel bestemmingsplan zijn voorzien. Ook de bedrijventerreinen De Werf, Angstelkade en Garsten Noord vallen buiten het plangebied. Het gebied ten zuiden van het bedrijventerrein Garsten Noord valt wel binnen het plangebied. Het bestemmingsplan Landelijk Gebied Noord is een in hoofdzaak conserverend bestemmingsplan.

Inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.1904.BPNoordLGB-OW01) vanaf donderdag 13 november 2014 raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het plan ook vinden op www.watmagwaar.nl en www.planviewer.nl. Vanaf donderdag 13 november tot en met woensdag 24 december 2014 kunt u het ontwerpbestemmingsplan zonder afspraak inzien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur) en het Servicepunt Beek en Hoff, Molendijk 34 in Loenen aan de Vecht (maandag t/m donderdag van 13.00 tot 16.00 uur).

Reageren

U kunt vanaf donderdag 13 november 2014 tot en met woensdag 24 december 2014 schriftelijk (geen e-mail) of mondeling een zienswijze kenbaar maken op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Stichtse Vecht. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan De Gemeenteraad van Stichtse Vecht, Postbus 1212, 3600 BE Maarssen, o.v.v. Landelijk Gebied Noord Z/14/36187. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken aan mevrouw Ilse Vaartjes of de heer Tomas de Smet (14 0346).

Inloopavond

Op 10 december 2014 is er van 19.30 uur tot 21.30 uur een inloopavond in de raadzaal in het gemeentekantoor te Loenen aan de Vecht aan de Molendijk 34. U kunt het plan dan komen inzien en vragen stellen.

Naar boven