Logo Schinnen
Kennisgeving vaststelling bestemmingsplan ‘Eerste wijziging bestemmingsplan kernen’, Schinnen

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan “Eerste wijziging bestemmingsplan buitengebied” op 30 oktober 2014 door de gemeenteraad is vastgesteld. Dit bestemmingsplannen ligt met ingang van 12 november 2014 voor de duur van zes weken, dus tot en met 23 december 2014, voor een ieder tijdens de openingstijden van het gemeentehuis Schinnen bij de publieksbalie ter inzage. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding. Het bestemmingsplan heeft betrekking op een viertal locaties in het buitengebied waartegen bij de algehele herziening in 2013 gegrond verklaarde beroepschriften zijn ingediend. Het thans vastgestelde bestemmingsplan voorziet alsnog ineen passend regime terzake.

De stukken kunt u inzien in het gemeentehuis tijdens de reguliere openingstijden.

Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Tevens zijn de bestemmingsplannen vanaf 12 november 2014 tot en met 23 december 2014 digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 23 december 2014 kan beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben kunnen indienen;

Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Naar boven