Bestemmingsplan 'Uitbreiding parkeerterrein De Groot autoservice' Meerkerk
Logo Zederik
Het college van Zederik maakt bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 29 september 2014 het bestemmingsplan ‘Uitbreiding parkeerterrein De Groot autoservice’ ongewijzigd heeft vastgesteld.
Vanaf 7 november 2014 ligt het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Ook kunt u de documenten inzien op www.zederik.nl > ter inzage liggende bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannnen.nl.
Het bestemmingsplan bestaat uit een verbeelding, regels en een toelichting en heeft betrekking op de uitbreiding van het parkeerterrein aan de achterzijde van het bedrijf De Groot Autoservice aan de Ambachtstraat 9a in Meerkerk.
Belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, kunnen tijdens de inzagetermijn schriftelijk beroep instellen op het plan.
Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als beroep is ingesteld kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van deze Afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt.
Naar boven