Logo Delft
Ontwerpbestemmingsplan Herziening Noordwest 1 (Hof van Delft), Delft

De gemeente heeft een bestemmingsplan ontworpen voor de volgende zes locaties:

  • 1. Westlandseweg 40

  • 2. Zocherweg 2

  • 3. Hof van Delftlaan 2

  • 4. Wallerstraat 12-18

  • 5. Ruys de Beerenbrouckplein 5

  • 6. Spoorsingel 60

Een nieuw bestemmingsplan is nodig omdat in het vorige bestemmingsplan Noordwest 1 (Hof van Delft) van 2013 de feitelijke situatie voor aantal gronden niet correct is opgenomen. Er vindt een herziening plaats, zodat de feitelijke situatie juridisch-planologisch correct vertaald is.

Het bestemmingsplan inzien

Vanaf 6 november 2014 kunt u het ontwerpbestemmingsplan Herziening Noordwest 1 (Hof van Delft) op de volgende wijzen bekijken;

  • Op afspraak bij het Klant Contact Centrum aan de Phoenixstraat 16. U kunt hier ook een exemplaar van het vastgestelde bestemmingsplan kopen.

  • Opvragen op Ruimtelijkeplannen via de directe link NL.IMRO.0503.BP0039-1001

  • Via www.delft.nl/bestemmingsplannen en klik door naar Plannen ter inzage

Informatieavond

Op 25 november 2014 is er een inloopavond van 17.00 tot 19.00 uur in Delft Bouwt aan de Barbarasteeg 2 (tegenover Station Delft). Tijdens deze avond kunt u het ontwerpbestemmingsplan bekijken en vragen stellen. Ook kunt u een mondelinge zienswijze indienen.

Reageren op ontwerpbestemmingsplan

U kunt reageren op het bestemmingsplan. Het is namelijk een ontwerpplan. Wilt u reageren? Stuur dan een brief met uw reactie (zienswijze) op het bestemmingsplan naar:

Gemeenteraad Delft

Postbus 78

2600 ME Delft

Vermeld in uw zienswijze duidelijk uw naam en adres geef aan dat het gaat om ontwerpbestemmingsplan Herziening Noordwest 1 (Hof van Delft) gaat. U kunt uw reactie tot en met 18 december 2014 indienen.

Hoe gaat het nu verder?

Reageert u op het ontwerpbestemmingsplan? Dan ontvangt u later een nota waarin alle binnengekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. Deze Nota zienswijzen en het bestemmingsplan worden daarna aan de gemeenteraad aangeboden.

Vragen?

Hebt u vragen over het bestemmingsplan? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de procedure? Neem dan contact op via het Klant Contact Centrum via 14015 U kunt ook altijd kijken op www.delft.nl.

Naar boven