Logo Dordrecht
Vastgesteld bestemmingsplan Krispijn, Dordrecht

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het door de raad op 28 oktober 2014 vastgestelde bestemmingsplan ‘Krispijn’ (NL.IMRO.0505.BP197Krispijn-3001) met ingang van 6 november 2014 gedurende zes weken ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen. Het bestemmingsplan kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied dat globaal wordt begrensd door Weeskinderendijk, NS-terrein, spoorlijn Dordrecht-Breda, Laan der VN, rijksweg A16. Het plan betreft in hoofdzaak een actualisering van de bestaande bestemmingsplannen.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft de gemeenteraad geen wijzigingen in het ontwerp aangebracht.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kunnen tot en met 17 december 2014 schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag).

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 18 december 2014. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven