Logo Hulst
Bestemmingsplan Binnenstad,2e herziening, Hulst

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 25 september 2014 het bestemmingsplan Binnenstad,2e herziening heeft vastgesteld.

Ingevolge artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het vastgestelde plan van 7 november 2014 tot en met 18 december 2014 voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst. Het plan is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.gemeentehulst.nl, in het menu onder ‘wonen en leven’, ‘ruimtelijke plannen’, ‘bestemmingsplannen in procedure’.

Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij, overeenkomstig artikel 3.8 Wro en afdeling 3:4 Awb geen zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, kan gedurende de periode van 7 november 2014 tot en met 18 december 2014 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, wordt het besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist.

Een verzoek tot voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling, bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voor meer informatie kunt u terecht bij mevrouw A.C.J.M. van den Broucke van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar op tel. 14 0114

Hulst, 5 november 2014

Burgemeester en wethouders van Hulst De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven