Logo Oegstgeest
Ontwerpwijzigingsplan Lange Voortse Driehoek, Oegstgeest

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp van het wijzigingsplan Lange Voortse Driehoek gedurende 6 weken ter inzage ligt.

In het geldende bestemmingsplan Poelgeest is ter plaatse van de Lange Voortse Driehoek een wijzigingsbevoegdheid opgenomen ten behoeve van de realisatie van woningbouw. De Lange Voortse Driehoek ligt aan de Lange Voort, naast de Hendrik Heukelsbrug en aan de Haarlemmertrekvaart. Het college wil voor een deel van het wijzigingsgebied gebruik maken van deze wijzigingsbevoegdheid om hier maximaal 7 woningen te realiseren. Om de woningbouw mogelijk te maken is het ontwerp wijzigingsplan Lange Voortse Driehoek opgesteld.

Dit ontwerp wijzigingsplan met bijbehorende stukken liggen van donderdag 6 november 2014 tot en met woensdag 17 december 2014 ter inzage. De stukken zijn op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur in te zien bij de welkomstbalie van het gemeentehuis Oegstgeest.

Het wijzigingsplan heeft het identificatienummer NL.IMRO.0579.LangeVoortse3hoek-ON01. Het vigerende bestemmingsplan Poelgeest is tot stand gekomen onder de Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO), die voor 1 juli 2008 gold. Voor dit bestemmingsplan en voor het wijzigingsplan geldt daarom niet de digitale verplichting die op 1 januari 2010 in werking is getreden. Het plan is dan ook op analoge wijze vormgegeven.

De stukken zijn digitaal in PDF-formaat beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest (www.oegstgeest.nl) via de rubriek 'Inwoners', 'Bestemmingsplannen' onder 'Nu ter inzage'.

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn zienswijze over het ontwerp mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Alleen zij die tijdig zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend kunnen in beroep tegen het definitieve besluit.

Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en Wethouders van de gemeente Oegstgeest, postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Voor meer informatie en/of het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u contact opnemen met team Ruimte op telefoonnummer 14071.

Naar boven